Specialists

Altijd het juiste specialisme

Onze specialisten brengen projecten naar een hoger niveau. Met de inzet van onze kennis zijn wij in staat jouw marktpositie te versterken.

Scroll

Passie & Plezier

Wil jij jouw team aanvullen en versterken? Met passie, plezier en betrokkenheid maken onze specialisten het verschil. Ze zijn flexibel in te zetten bij jou op locatie of bij ons op kantoor.

Samen komen we verder

Wij werken altijd aan een kwalitatieve oplossing, met een team van ondernemende, betrokken en verantwoordelijke mensen. Onze specialisten voelen zich snel thuis in jouw organisatie en team, maar nemen ook hun eigen visie en expertise mee. Zo tillen we elkaar naar een hoger niveau. Wij zijn vanaf start tot oplevering betrokken bij jouw project en gaan voor de meest duurzame en betrouwbare oplossing.

Contact

Specialisten in elk vakgebied

Ben je op zoek naar één specialist of een heel team van specialisten? Onze infraspecialisten staan voor je klaar. Hier kunnen we je bijvoorbeeld in ondersteunen:

Engineering

Onze engineers ontwerpen ondergrondse infranetwerken. Zowel elektra als glasvezel. Van het bestek tot aan het schouwen, van tracébepaling tot aan de details. Zij zorgen voor de werktekeningen en de werkpakketten voor de uitvoering buiten.

Werkvoorbereiding

Onze werkvoorbereiders zijn de spin in het web. Zij bestellen de materialen en zorgen ervoor dat deze samen met de werkmappen tijdig gereed zijn om de uitvoering in te gaan.

Bouwcoördinatie & Toezichthouden

Onze mensen buiten zorgen ervoor dat de uitrol soepel verloopt en waken over de veiligheid van alle betrokkenen. Ze houden contact met alle stakeholders, zodat er geen verrassingen ontstaan.

Projectleiding

Onze Projectleiders sturen op kwaliteit, planning en budget. Zij zijn verantwoordelijk voor hun team en het uitgevoerde werk. Ze lossen escalaties op en onderhouden het contact met jou als opdrachtgever.

Benieuwd naar onze oplossingen?

Elk project en elke vraag is anders. Wij zijn flexibel, adviseren en zoeken altijd naar de best passende oplossing. Met onze uitgebreide kennis en ervaring ondersteunen we je bij elk type infraproject.

Rogier Holst

Contactpersoon Consulting

Telefoon

06 51 15 60 11

E-mail

E-mail

Contact

Start vandaag met jouw netwerk van morgen

Samen bouwen aan de toekomst? We helpen je graag! Bel of mail.

Contact