Over INNSO

Morgen speelt vandaag

Het gaat niet alleen om de deal van vandaag, maar ook om de toekomstige waarde die deze voor jou vertegenwoordigt.

Scroll

Wij zijn INNSO

Verbindende specialisten binnen de hele keten van infraprojecten.

Dit is waar wij goed in zijn

Infrastructuur netwerken vormen de ruggengraat van onze moderne samenleving. INNSO is specialist in het ontwikkelen, besturen en beheren van deze netwerken. Van projecten op het gebied van telecom- en energienetwerken worden we enthousiast. We denken met je mee en voeren het samen uit.

 • 2008

  Dualtec

  Wij zijn al sinds 1998 actief met projecten in de uitrol en het beheer van infrastructuur netwerken. In 2008 hebben we de handen ineengeslagen en zijn we gestart met Dualtec. We zijn gaan bouwen aan een stevig kader, gebaseerd op kernwaarden, cultuur en visie, met op de voorgrond onze opdrachtgevers.

 • 2013

  Yore & Qure Technology

  De markt verandert continu en dat vraagt om flexibiliteit. In 2013 zijn we gestart met Yore en in 2015 met Qure Technology. Het lukt ons om nieuw talent te binden en te boeien en we weten met een breder aanbod marktverdieping en -verbreding te realiseren.

 • 2016

  Focus & Groei

  Met een duidelijke focus op het ontwikkelen, besturen en beheren van infrastructuur netwerken in telecom en energie, zijn we verder gaan bouwen aan diensten die een blijvende waarde hebben voor onze opdrachtgevers. Met strategische samenwerkingen met diverse ketenpartners, zijn we gegroeid naar een organisatie van ruim 100 specialisten.

 • 2021

  INNSO

  Ondanks de meerdere merken, hebben we altijd als één bedrijf geacteerd, met één visie en één cultuur. In 2021 hebben we aan onze herpositionering gewerkt en zijn we ons als één bedrijf gaan presenteren: INNSO. Met dezelfde energie en passie en klaar voor de toekomst.

Heb je een vraag over INNSO?

Onze rol wisselt per project. Van volledige begeleiding en uitvoering, tot het toevoegen van specialisme en kennis aan je projectorganisatie. Precies waar behoefte aan is en wat het doel dient.

Contact

Plezier is een serieuze zaak

Wij werken en ondernemen met plezier, maar niet ten koste van elkaar en onze verantwoordelijkheden.

Wij steunen Zomerzotheid

Het plezier dat wij hebben, delen we graag met anderen. De Stichting Kinderoncologische Vakantiekampen (SKOV) organiseert sinds 1985 vakantiekampen en een familiedag voor kinderen met kanker. Het motto van SKOV en de insteek bij de activiteiten is ‘Even geen zorgen, gewoon weer kind zijn!’. De activiteiten worden volledig door vrijwilligers en geheel kosteloos voor de kinderen georganiseerd en daar is elke hulp welkom bij. Neem maar eens een kijkje op hun website.

Zomerzotheid

Contact

Start vandaag met jouw netwerk van morgen

Samen bouwen aan de toekomst? We helpen je graag! Bel of mail.

Contact